12
banner2
banner1
banner3

Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Jiangxi Ronglai Medical Technology Co., Ltd. (sabanjuré diarani "Ronglai Technology") didegaké ing Juli 1, 2015. Iku salah siji anak perusahaan saka Jiangxi Zhoufang Industrial Group Co., Ltd. karo ibukutha kadhaptar saka 80 yuta yuan.

ndeleng liyane

Produk panas

produk kita

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan sampeyan, atur kanggo sampeyan, lan menehi kawruh

INQUIRY SAIKI

Informasi paling anyar

kabar

news1
Zhou Fang Group, pneumonia coronavirus novel, wis nyumbang 100000 potongan sandhangan isolasi menyang Masyarakat Palang Merah Provinsi Jiangxi ing sangisore spanduk produsen sandhangan isolasi.

Persahabatan China Kamboja Zhoufang Group nyumbang mayuta-yuta bahan pencegahan epidemi menyang kerajaan Kamboja

Upacara sumbangan radhang paru-paru coronavirus novel dianakake ing Nanchang tanggal 27 April ing kahanan anyar inisiatif sekretaris jenderal Xi Jinping kanggo gabung tangan kanggo nglawan penyakit epidemi, kanggo ngatasi kesulitan lan kanthi tegas nglawan pencegahan epidemi pneumonia mahkota anyar ...

Ronglai medical grup Zhoufang menang judhul

Ing afternoon 10 Juli, acara ekonomi taunan kapindho, tokoh ekonomi, Enterprises berjasa lan Enterprises anti epidemi lan pengusaha rekomendasi konferensi saka Provinsi Jiangxi dianakaké ing Qianhu Hotel, Nanchang.Yang Guiping, Sekretaris grup Partai lan direktur ...