page_banner

Babagan Kita

Teknologi Ronglai

Salah siji anak perusahaan saka Jiangxi Zhoufang Industrial Group Co., Ltd.

Diekspor menyang luwih saka 80 negara

Didegaké ing 2015

200 yuta yuan sarung tangan sijine menyang produksi

Jiangxi Ronglai Medical Technology Co., Ltd.

Jiangxi Ronglai Medical Technology Co., Ltd. (sabanjuré diarani "Teknologi Ronglai") didegaké ing Juli 1, 2015. Iku salah siji saka anak perusahaan Jiangxi Zhoufang Industrial Group Co., Ltd. karo ibukutha kadhaptar saka 80 yuta yuan.Dumunung ing Kabupaten Jinxian, Kutha Nanchang, Provinsi Jiangxi, kutha asal saka Perusahaan Piranti Medis China.Produk utama yaiku: gaun isolasi, topi medis, tutup sepatu isolasi medis, topeng bedah medis, topeng medis sing bisa digunakake, sarung tangan lateks, sarung tangan nitril, lsp.

Sajrone periode khusus saka epidemi, Jiangxi Ronglai Technology Co., Ltd diadopsi raos kuwat saka tanggung jawab sosial lan diadopsi macem-macem cara kanggo ndhukung karya anti-epidemi.Nyumbangake 10.000 gaun pengasingan menyang Wuhan, Yichang, lan Yichang liwat Palang Merah Provinsi Jiangxi nalika sepisanan.Guixi, Xinyu, Anyi, Ganzhou lan papan liyane nyumbang bahan anti-epidemi langka kayata gaun pengasingan lan topeng medis, kanthi regane luwih saka 1 yuta yuan.

IMG_0754.HEIC

Teknologi Ronglai njupuk "Mbangun jembatan kanggo urip sing sehat kanggo manungsa" minangka misi, lan terus nyumbang kanggo kesehatan manungsa.

Asia
%
Eropa lan Amerika
%
Amerika Tengah/Amerika Selatan
%

Pasar Ekspor Utama

Jiangxi Ronglai Medical Technology Co., Ltd. dumunung ing Kota Jinxian, Provinsi Jiangxi.Iki nggabungake R&D, manufaktur piranti medis, dodolan lan layanan, lan nyedhiyakake produk piranti medis kanggo pasar global.

Ing saiki, iku wis utamané diekspor menyang Asia, kalebu Eropah Wétan, Timur Tengah/Afrika, Amerika Utara, Eropah Kulon, Amerika Tengah/Amerika Kidul, etc.

Skala pabrik (meter persegi)
Jumlah baris produksi
Jumlah produksi taunan (sepuluh ewu)
Jumlah karyawan