page_banner

Produk

Sarung Tangan Nitrile Ireng medis sing bisa digunakake tanpa bubuk pelindung

Katrangan singkat:

Iki digawe saka senyawa nitril, ora ngemot komponen lateks, tahan asam lan lenga, cocog karo wangun tangan, nyuda kesel tangan, lan cocok kanggo panggunaan jangka panjang.Kuwat lan awet, kanthi resistensi tusukan sing apik lan ora gampang digores.


Detail Produk

More Description

Tag produk

1, Info dhasar

Panggonan Asal: Jiangxi, China
Jeneng merek: RONLAY
jeneng produk: Sarung Tangan Nitrile Ireng
Aplikasi: Perlindhungan tangan
Bahan: 100% Nitrile Butadiena Sintetis
Fitur: kuwat
warna: ireng
dawa: 9" (240 mm)
Paket: 100 pcs/box 10 box/karton
Steril: Ora steril
Sampel: Avialable
MOQ: 300000
Sertifikasi: EN420, EN374, ASTM6319

2.Packaging & Pangiriman

Unit Penjualan: Item tunggal
 
Ukuran paket tunggal: 36.5*26.5*26.5cm
 
Bobot reged tunggal: 6,5 kg
 
Tipe Paket: 100 pcs/box, 10 box/CTN

3. Pasar Ekspor Utama

Asia Australasia

Eropa Timur Timur Tengah/Afrika

Amerika Utara Eropa Barat

Amerika Tengah/Kidul

4. Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T/T, Western Union, PayPal, L/C..

Rincian Pangiriman: ing 5-10 dina sawise konfirmasi pesenan

5. Sertifikasi

CE FDA 510 K GB10213-2006 ISO9001 ISO13485 EN455-1/-2-3

6, Gambar

图片1
图片2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kita bangga karo kepuasan klien sing signifikan lan ditampa kanthi akeh amarga terus-terusan ngupayakake kualitas sing paling apik ing barang dagangan lan ndandani kanggo Pemasok OEM / ODM China Grosir Sarung Tangan Nitrile Non-Medical Black Powder kanthi Nitrile Disposable Berkualitas Tinggi, Tenaga kerja teknis sing berpengalaman bakal mbok menawa kanthi sepenuh ati ing dhukungan.We Sincerely welcome sampeyan menyang situs internet lan bisnis lan ngirim kita priksaan.

    OEM / ODM Supplier China Nitrile Gloves, Work Glove, Kita tansah nandheske ing prinsip manajemen "Kualitas pisanan, Teknologi basis, Kejujuran lan Inovasi" .We bisa kanggo berkembang produk anyar terus-terusan kanggo tingkat sing luwih dhuwur kanggo gawe marem kabutuhan beda. pelanggan.

    Inovasi, apik banget lan linuwih minangka nilai inti perusahaan kita.Prinsip-prinsip kasebut saiki dadi dhasar sukses kita minangka bisnis ukuran tengah sing aktif sacara internasional kanggo Pabrik sing disedhiyakake Pabrik China Grosir Ce FDA Bubuk Bubuk Bebas Pangan Reresik Masak Anti Air Anti-Minyak Anti-Minyak Sarung Tangan Nitrile Pemeriksaan Biru/Putih/Ireng, Minangka kita obah ahead, kita terus mripat ing kita tau-ngembangaken sawetara produk lan nggawe dandan kanggo kita perusahaan.

    Pabrik nyedhiyakake rega Sarung Tangan China lan Sarung Tangan Nitrile, Perusahaan kita duwe tim penjualan sing trampil, dhasar ekonomi sing kuwat, pasukan teknis sing apik, peralatan canggih, sarana tes lengkap, lan layanan sawise dodolan sing apik.Produk lan solusi kita duwe penampilan sing apik, pengerjaan sing apik lan kualitas sing unggul lan entuk persetujuan para pelanggan ing saindenging jagad.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita