page_banner

Produk

Sarung tangan nitrile pemeriksaan medis biru sing bisa digunakake mung kanggo Pasar Eropa

Katrangan singkat:

Iki digawe saka senyawa nitril, ora ngemot komponen lateks, tahan asam lan lenga, cocog karo wangun tangan, nyuda kesel tangan, lan cocok kanggo panggunaan jangka panjang.Kuwat lan awet, kanthi resistensi tusukan sing apik lan ora gampang digores.

 

 


Detail Produk

More Description

Tag produk

1 Info dhasar / sarung tangan nitril sing bisa digunakake

Fungsi: Anti-slip, tahan banyu, Anti-Statis, Layar Tutul
Panggonan Asal: Jiangxi, China
Jeneng merek: RONLAY
Tipe: Sarung Tangan Nitrile Disposable
ukuran: S-XL
Bahan: Nitrile
Liner: Nitrile
warna: biru
OEM: OK
Kustomisasi: OK
Aplikasi: Tujuan Umum
Tembung kunci: Sarung Tangan Nitrile Sekali Pakai Bebas Bubuk
jeneng produk: Sarung Tangan Nitrile Panganan Sarung Tangan Pakai Nitril Bebas Bubuk
Sertifikasi: EN420, EN374, ASTM6319

2. Packaging & Delivery

Unit Penjualan: Item tunggal
 
Ukuran paket tunggal: 36.5*26.5*26.5cm
 
Bobot reged tunggal: 6,5 kg
 
Tipe Paket: 100 pcs/box, 10 box/CTN

3. Pasar Ekspor Utama

Asia Australasia

Eropa Timur Timur Tengah/Afrika

Amerika Utara Eropa Barat

Amerika Tengah/Kidul

4. Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T/T, Western Union, PayPal, L/C..

Rincian Pangiriman: ing 5-10 dina sawise konfirmasi pesenan

5. Sertifikasi

FDA sipil EN374 & EN420

FDA sipil

EN374 & EN420

微信截图_20211206140925
图片2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk kita diakoni banget lan dipercaya dening pangguna lan bakal nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan kanggo Sarung Tangan Pakai PPE Non-Sterile utawa Steril China lan Perlengkapan Medis, Sarung Tangan Nitrile sing Bisa Dibuang lan Sarung Tangan Lateks, Sarung Tangan Pakai Lateks, Kita ' ve kawruh barang profesional lan sugih pengalaman ing Manufaktur.Kita asring mbayangno prestasi sampeyan minangka perusahaan kita!

    Sarung Tangan Medis China sing apik banget, Sarung Tangan Anti banyu, Kita ngarep-arep, kita bakal terus maju, terus nggawe produk anyar.Kanthi tim riset sing kuwat, fasilitas produksi maju, manajemen ilmiah lan layanan sing paling dhuwur, kita bakal nyedhiyakake solusi sing berkualitas kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.Kita kanthi tulus ngajak sampeyan dadi mitra bisnis kanggo entuk manfaat.

    Perusahaan kita wis fokus ing strategi merek.Kepuasan pelanggan minangka pariwara paling gedhe.Kita uga nyedhiyakake pitulungan OEM kanggo China rega murah China Black Non Steril Disposable Powder Free Nitrile Medical Examination Gloves, Kanthi kerja keras, kita terus-terusan ngubengi inovasi barang dagangan teknologi sing resik.We are partner ijo sampeyan bisa gumantung ing.Nelpon kita dina iki kanggo data liyane!

    China Rega Murah China Sarung Tangan Nitrile, Sarung Tangan Pemeriksaan Nitrile, Kanthi pengalaman bisnis meh 30 taun, kita wis yakin ing layanan, kualitas lan pangiriman sing unggul.We warmly welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita perusahaan kanggo pembangunan umum.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita