page_banner

Topeng rai

  • China factory wholesale disposable medical surgical masks

    Pabrik Cina grosir topeng bedah medis

    Lapisan njaba yaiku lapisan sing ngalangi banyu, sing bisa ngalangi cairan cipratan;lapisan tengah iku lapisan Filter, kang èfèktif bisa mblokir partikel saka 0.3 kanggo 1.0pm;lapisan njero yaiku lapisan sing nyerep banyu, sing bisa nyerep kelembapan saka tutuk lan irung sing nganggo.Uga kudu dilengkapi klip irung lan renda.Jenis topeng bedah sing umum yaiku kain non-anyaman kanthi rong tali.Umume cocok kanggo digunakake nalika arep metu lan ora kontak karo wong

  • China Quality Manufacturer Wholesale KN 95 Face Mask

    Produsen Kualitas China Grosir Topeng Rai KN 95

    Cocog kanggo peralatan pelindung pernapasan filter self-priming biasa kanggo nglindhungi kabeh jinis partikel,