page_banner

Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Apa sampeyan pabrik / pabrikan utawa perusahaan dagang?

Ya, Kita minangka pabrikan pabrik langsung sing duwe garis produksi lan buruh. lan kabeh fleksibel lan sampeyan ora kuwatir babagan ngganti dhuwit ekstra dening wong tengah utawa pedagang.

Apa sampeyan bisa nggawe desain kita?

Ya, desain / sketsa / gambar sampeyan seneng.

Sampel kasedhiya?

Ya, Sampel dina 3-7 dina, luwih akeh dina yen nggawe desain rumit.

kiriman?

Sampel nggunakake ekspres cepet (UPS, DHL, FEDEX, lsp), pangiriman massal kanthi udhara utawa kapal.

Ketentuan Pembayaran?

Paypal lan T/T, Alipay, Kanggo penak.