page_banner

Kawulo hormati

Kontribusi luar biasa sing digawe dening Teknologi Ronglai sajrone periode anti-epidemi wis diakoni sacara luas dening masyarakat.Wis dipuji dening Dewan Negara kaping pindho lan wis dipuji minangka "Pabrik Tentara" dening Dewan Negara."Karakter lan Konferensi Rekomendasi Perusahaan Meritorious" Teknologi Ronglai uga menangake gelar kehormatan "Perusahaan Kontribusi Anti-epidemi Jiangxi".

honer (9)

Perusahaan sing nyumbang kanggo anti epidemi ing Provinsi Jiangxi

honer (7)

Grup Lanjut

honer (3)

Yayasan Palang Merah Jiangxi

honer (4)

Penghargaan lan penghargaan saka Dewan Negara China

honer (2)

Penghargaan lan penghargaan saka Dewan Negara China

honer (1)

ISO 13485, ISO9001

honer (8)

ISO 13485, ISO9001

honer (11)

Formulir Pendaftaran Operator Asing

honer (5)

Formulir Pendaftaran Operator Asing