page_banner

Gaun Isolasi

  • Nonwoven Disposable Isolation Gowns and Protective Coveralls

    Gaun Isolasi Pakai Nonwoven lan Coverall Protèktif

    Yen digawe saka serat katun utawa poliester lan serat sintetik liyane lan tenunan katun campuran, wis comfort apik lan nganggo sandhangan protèktif medical.Fungsine yaiku kanggo ngisolasi kuman, bledug ultrafine sing mbebayani, solusi asam lan basa, radiasi elektromagnetik, lan sapiturute, kanggo njamin keamanan personel lan njaga lingkungan sing resik.

  • Wholesale price disposable gown china factory

    Grosir pabrik gaun nganggo pabrik china

    Gaun isolasi digunakake kanggo nyegah panyebaran penyakit infèksius lan jas sing dianggo nalika ngubungi pasien sing kena infeksi.