page_banner

Produk

Grosir sarung tangan pemeriksaan lateks medis karet sekali pakai

Katrangan singkat:

Diproses saka lateks, nduweni stretchability lan keluwesan sing apik, lan bisa nglindhungi tangan saka gawe piala.Utamane digunakake kanggo pemeriksaan umum, tes lan reresik ing rumah sakit.


Detail Produk

More Description

Tag produk

1 Info Dasar/ Sarung tangan nitril putih

Panggonan Asal: Jiangxi, China
Jeneng merek: Ronlay
Tipe Disinfektan: Non steril
Properti: Bahan & Aksesoris Medis
ukuran: S M L Xl
Simpenan: ya wis
Urip beting: 2 taun
Bahan: Lateks
Sertifikasi Mutu: ISO 13485: 2016, CE
Klasifikasi instrumen: Kelas I
Standar safety: EN455
jeneng produk: Sarung tangan lateks medis
Output saben dina: 50.0000 bêsik
Lingkup aplikasi: Digunakake kanggo nyandhang ing tangan utawa driji dhokter
Spesifikasi Packing: 100 pcs/box, 10 box/karton
NW/GW: 7 kg / 7,5 kg

2. Packaging & Delivery

Unit Penjualan: Item tunggal
 
Ukuran paket tunggal: 36.5*26.5*26.5cm
 
Bobot reged tunggal: 7,5 kg
 
Tipe Paket: 100 pcs/box, 10 box/CTN
Medical-Latex-Gloves2
Medical-Latex-Gloves1

3. Pasar Ekspor Utama

Asia Australasia

Eropa Timur Timur Tengah/Afrika

Amerika Utara Eropa Barat

Amerika Tengah/Kidul

4. Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T/T, Western Union, PayPal, L/C..

Rincian Pangiriman: ing 5-10 dina sawise konfirmasi pesenan

5. Sertifikasi

CE GB10213-2006 ISO9001 ISO13485 EN455-1 / -2-3

EN 455-1-2-3

perjanjian generasi Eropah

ISO 9001

图片6
图片7
图片8

ISO 9001

SertifikasiTHEfGratis Sale

ISO 13485

图片9
图片10
图片11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kita biasane percaya yen karakter mutusake kualitas produk sing paling apik, rincian mutusake kualitas produk, nggunakake semangat tenaga kerja sing REALISTIS, EFISIEN lan INOVATIF kanggo Produk Trending China Medical Latex Surgical Surgical Blue Safety Examination Gloves, We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh. mlaku gesang hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan!

    Trending Products China Lateks Steril Sarung Tangan Bedah, Sarung Tangan Bedah, Sawise taun nggawe lan berkembang, karo kaluwihan saka talents qualified dilatih lan sugih pengalaman marketing, prestasi pinunjul padha mboko sithik digawe.Kita entuk reputasi apik saka para pelanggan amarga kualitas produk lan solusi sing apik lan layanan sawise-sale sing apik.Kita kanthi tulus pengin nggawe masa depan sing luwih makmur lan berkembang bebarengan karo kabeh kanca ing omah lan ing luar negeri!

    Entuk kepuasan pelanggan minangka tujuan perusahaan ing salawas-lawase.Kita bakal nggawe upaya gedhe kanggo ngembangake produk anyar lan kualitas paling apik, nyukupi syarat khusus lan nyedhiyakake layanan pra-sale, on-sale lan sawise-sale kanggo Pabrik OEM kanggo China Non-Medical Examination Disposable Nitrile/Lateks/Vinyl/ Sarung Tangan Pelindung Bebas Bubuk PE, Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanggo kerja sama karo kita.

    Pabrik OEM kanggo Sarung Tangan Pelindung China lan Sarung Tangan Bahan Nitrile, Kita ngrampungake iki kanthi ngekspor wig langsung saka pabrik kita dhewe kanggo sampeyan.Tujuan saka perusahaan kita yaiku kanggo njaluk pelanggan sing seneng bali menyang bisnis.Kita ngarep-arep banget bisa kerja sama karo sampeyan ing mangsa ngarep.Yen ana kesempatan, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita!!!

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita