page_banner

Produk

Sarung Tangan Ronlay Bebas Bubuk Sarung tangan Vinyl lan Nitrile Sintetis

Katrangan singkat:

Iki digawe saka senyawa nitril, ora ngemot komponen lateks, tahan asam lan lenga, cocog karo wangun tangan, nyuda kesel tangan, lan cocok kanggo panggunaan jangka panjang.Kuwat lan awet, kanthi resistensi tusukan sing apik lan ora gampang digores.


Detail Produk

More Description

Tag produk

1 Info Dasar/ Sarung tangan nitril medis

Panggonan Asal: Jiangxi, China
Jeneng merek: RONGLAI
Nomer Model: RLP-002
Tipe Disinfektan: Non steril
ukuran: 22*11*7.3 cm, S/M/L/XL
Simpenan: ya wis
Urip beting: 2 taun
Bahan: Nitrile, Nitrile
Sertifikasi Mutu: SGS
Klasifikasi instrumen: Kelas I
Standar safety: GB10213-2016
jeneng produk: Produsen Sarung Tangan Pemeriksaan Nitrile Medis Bebas Bubuk
warna: biru
wangun: kasedhiya
Fitur: Bebas bubuk, Ambidextrous, Fleksibilitas Tinggi
Dianggo: Panggunaan tunggal
lumahing: Soomth

2. Packaging & Delivery

Unit Penjualan: Item tunggal
 
Ukuran paket tunggal: 36.5*26.5*26.5cm
 
Bobot reged tunggal: 6,5 kg
 
Tipe Paket: 100 pcs/box, 10 box/CTN

Tuladha Gambar:

图片1
Medical-Nitrile-Gloves8
Medical-Nitrile-Gloves1
Medical-Nitrile-Gloves3

3. Pasar Ekspor Utama

Asia Australasia

Eropa Timur Timur Tengah/Afrika

Amerika Utara Eropa Barat

Amerika Tengah/Kidul

4. Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T/T, Western Union, PayPal, L/C..

Rincian Pangiriman: ing 5-10 dina sawise konfirmasi pesenan

5. Sertifikasi

CE FDA 510 K GB10213-2006 ISO9001 ISO13485 EN455-1/-2-3

perjanjian generasi Eropah

ASTM D6319

EN 455-1-2-3

图片3
图片1
图片2
图片3

FDA 510K

ISO 11193

图片4
图片5
微信图片_20211210112834

ISO 9001

ISO 9001

SertifikasiTHEfGratis Sale

ISO 13485

图片8
图片9
图片10
图片11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Misi kita tansah berkembang dadi pemasok inovatif piranti digital lan komunikasi teknologi dhuwur kanthi nawakake desain tambah rega, manufaktur kelas donya, lan kapabilitas ndandani kanggo PriceList kanggo China Sarung Tangan PE Disposable Clear/Transparan Waterproof HDPE LDPE Polyethylene Plastic Gloves CPE TPE Sarung tangan kanggo Food Grade Work Glove Nitrile Glove Vinyl Gloves, Iku bisa dadi pakurmatan kita apik kanggo ketemu require.We Sincerely pangarep-arep kita bisa kerjo bareng karo sampeyan nang watara long term.

    PriceList kanggo China CPE Glove lan PE Glove rega, Kita item duwe syarat akreditasi nasional kanggo qualified, produk kualitas dhuwur, regane terjangkau, iki tampi dening wong dina kabeh ndonya.Barang-barang kita bakal terus nambah ing urutan lan ngarepake kerjasama karo sampeyan, Yen ana produk kasebut dadi kapentingan kanggo sampeyan, muga-muga ngerti.Kita bakal dadi konten kanggo menehi penawaran kutipan nalika nampa kabutuhan sing rinci.

    Kita biasane ngetutake prinsip dhasar "Kualitas Awal, Prestige Supreme".Kita wis setya banget kanggo nawakake konsumen kita kanthi rega kompetitif barang dagangan sing apik, pangiriman cepet lan dhukungan profesional kanggo Produsen kanggo Rega Grosir China Sepisan Nggunakake Produk Sarung Tangan Nitrile Sarung Tangan Pelindung Biru Ujian, Kita nampani klien saka kabeh planet menyang nemtokake interaksi bisnis cilik sing stabil lan saling nguntungake, supaya bisa urip bebarengan kanthi jangka panjang.

    Produsen kanggo rega Sarung Tangan Kerja China lan Sarung Tangan Lateks, Pilihan sing akeh lan pangiriman cepet sing cocog karo kabutuhan!Filosofi kita: Kualitas apik, layanan apik, terus nambah.Kita wis ngarep-arep yen luwih akeh kanca ing luar negeri gabung ing kulawarga kanggo pangembangan luwih cedhak ing mangsa ngarep!

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita