page_banner

kabar

Persahabatan China Kamboja Zhoufang Group nyumbang mayuta-yuta bahan pencegahan epidemi menyang kerajaan Kamboja

China Cambodia friendship (6)

Upacara sumbangan pneumonia coronavirus novel dianakake ing Nanchang tanggal 27 April ing kahanan anyar inisiatif sekretaris jenderal Xi Jinping kanggo gabung tangan kanggo nglawan penyakit epidemi, kanggo ngatasi kesulitan lan kanthi tegas nglawan pencegahan epidemi pneumonia mahkota anyar lan ngontrol perang pamblokiran global.Xie Zhijun, Konsul Jenderal Konsulat Jenderal Kamboja ing Shanghai, Annie Liu, pejabat urusan, Zhou Xiaohua, ketua grup Zhoufang, Zhou Zhengtao, asisten ketua grup Zhoufang, sun Feifei, wakil presiden eksekutif, Chen Wenling, wakil presiden, Yin Changlian, wakil presiden, Shi Anwei lan wartawan media warta rawuh ing upacara sumbangan.

Kacarita klompok Zhoufang, bebarengan karo anak perusahaan piring medis, Jiangxi Ronglai Medical Technology Co., Ltd., nyumbang 1.2 yuta topeng bedah medis, 50000 topeng pelindung kn95 lan 30000 sandhangan pengasingan menyang kerajaan Kamboja.

China Cambodia friendship (4)

China Cambodia friendship (3)

Zhou Zhengtao, asisten ketua grup Zhoufang, ngaturake pidato atas jenenge grup kasebut ing upacara sumbangan.Ngandika, wiwit madeg hubungan diplomatik 60 taun kepungkur, China lan Kamboja wis ngerti lan ndhukung saben liyane, lan wong loro negara tansah ngadeg lan tulung-tinulung kanggo ngatasi kesulitan.Ing taun 2020, nalika COVID-19 pecah, ing jaman wabah awal China, Perdana Menteri Hong Sen, sanajan ana bebaya, lunga menyang China kanggo nulungi Beijing kanthi tepat wektu.Hubungan China Kamboja lan kekancan antarane wong loro kasebut saya suwe saya suwe sawise baptisan wabah kasebut.Saiki, sentimen kekancan sing jero karo COVID-19 isih ana ing ngarep COVID-19 internasional.Epidemi anyar penyakit infèksius ing Kampuchea nyebar kanthi cepet.Kamboja ana ing wektu kritis kanggo nyegah lan ngontrol epidemi.Grup Zhou Fang gelem ngadeg karo pamrentah lan warga Kampuchea lan nyatakake persahabatan sing jero karo warga Kampuchea kanthi bahan pencegahan epidemi sing paling penting.

China Cambodia friendship (1)

▲Ing ​​sisih kiwa, Xie Zhijun, Konsul Jenderal Konsulat Jenderal Kamboja ing Shanghai;ing sisih tengen, Zhou Xiaohua, ketua grup Zhoufang

China Cambodia friendship (7)

▲Pidato dening Zhou Zhengtao, asisten direktur grup Zhoufang ing upacara sumbangan

Xie Zhijun, Konsul Jenderal Kamboja ing Shanghai, matur nuwun marang klompok Zhoufang kanggo bantuan ing upacara sumbangan.Dheweke ujar manawa Kamboja lan China minangka kanca sejati lan komunitas sing duwe takdir, lan kekancan tradisional lan kerjasama strategis sing komprehensif antarane Kamboja lan China terus digabung lan dikembangake.Ngadhepi radhang paru-paru koronavirus novel, ngliwati kandel lan tipis bebarengan, pamrentah Kamboja lan masarakat wis luwih ngerti makna inti saka nasib umum Kamboja.Saiki, kanthi wabah epidemi ing Kamboja, kasus anyar sing dikonfirmasi terus muncul.Bantuan tanpa pamrih saka klompok Zhoufang sepisan maneh nggambarake paseduluran sing ora bisa dipisahake antarane Kamboja lan China.Dheweke percaya yen kanthi bantuan pamrentah lan perusahaan China, perang Kampuchea nglawan blokade COVID-19 bakal cepet dimenangake.Ing wektu sing padha, dheweke uga pengin kekancan antarane Kamboja lan China langgeng.

China Cambodia friendship (2)

▲Xie Zhijun, Konsul Jenderal Konsulat Jenderal Kamboja ing Shanghai, matur nuwun ing upacara sumbangan

China Cambodia friendship (8)

▲Penganugerahan situs upacara sumbangan

 China Cambodia friendship (5)

▲Penganugerahan situs upacara sumbangan

China Cambodia friendship (9)

▲Upacara sumbangan

Dikancani dening Zhang Heping, Komisaris komersial Konsulat Jenderal Kamboja ing Shanghai, Wang Qinchao, wakil komersial, Wang Zihao, asisten komersial, lan kanca-kanca utama saka sawetara departemen fungsional grup Zhoufang, delegasi kasebut rawuh ing rapat kasebut.


Wektu kirim: Dec-01-2021