page_banner

kabar

Ronglai medical grup Zhoufang menang judhul

Ing afternoon 10 Juli, acara ekonomi taunan kapindho, tokoh ekonomi, Enterprises berjasa lan Enterprises anti epidemi lan pengusaha rekomendasi konferensi saka Provinsi Jiangxi dianakaké ing Qianhu Hotel, Nanchang.Yang Guiping, Sekretaris grup Partai lan direktur Departemen Provinsi Jiangxi industri lan teknologi informasi, announced dhaftar sepuluh acara ekonomi utama, ndhuwur sepuluh tokoh ekonomi, Enterprises patut, lan Enterprises lan wirausaha sing nyumbang kanggo karya anti epidemi ing. Provinsi Jiangxi ing sesi kapindho Komite Provinsi Jiangxi industri lan teknologi informasi.Jiangxi Ronglai Medical Technology Co., Ltd. (sabanjuré diarani perusahaan Ronglai), anak perusahaan saka sektor piranti medis grup Zhoufang, menang gelar kehormatan "perusahaan kontribusi anti epidemi Jiangxi".

Ronglai medical of Zhoufang group won the title of  (3)
Kacarita konferensi rekomendasi taunan saka sepuluh acara ekonomi ndhuwur Jiangxi, sepuluh tokoh ekonomi ndhuwur lan Enterprises berjasa wis hailed minangka vane angin ekonomi taunan Jiangxi lan wis dadi kegiatan taunan pengaruh ing lapangan ekonomi Provinsi Jiangxi.Penghargaan pneumonia coronavirus novel dikenalake ing Provinsi Jiangxi ing taun kasebut.

Ronglai medical of Zhoufang group won the title of  (1)
Ing periode epidemi khusus, ing pimpinan Zhou Xiaohua, ketua grup Zhoufang, grup lan anak perusahaan, kanthi rasa tanggung jawab sosial sing kuat, langsung nelpon lan ngatur kader lan karyawan perusahaan kanggo melu ing "perang" saka anti epidemi, njupuk timbal ing perang sumber materi medical, lan diadopsi macem-macem cara kanggo ndhukung karya anti epidemi, Ing siji wektu, organisasi nyumbang luwih saka 100000 lembar sandhangan kanggo Palang Merah Jiangxi, karo nilai total liwat 1000 yuan, lan ndhukung kanthi lengkap kanggo nyegah lan ngontrol radhang paru-paru nglawan infeksi Coronavirus Anyar.Nyumbang sandhangan pengasingan, topeng lan bahan pencegahan epidemi langka liyane menyang Wuhan, Yichang, Guixi, Xinyu, Anyi lan Ganzhou kanthi batch.

Ronglai medical of Zhoufang group won the title of  (2)
Antarane, sajrone periode saka 31 Januari nganti 10 Februari 2020, produksi busana isolasi Ronglai nate dadi peringkat pertama ing negara kasebut, kanthi 53.6% pangsa pasar nasional.Perusahaan Ronglai wis ngrampungake 1,35 yuta potongan sandhangan isolasi sing diwenehake dening negara, lan wis nyumbang luwih saka 400000 potongan sandhangan isolasi kanthi total.Wis dianugerahi kaping pindho dening Dewan Negara lan dipuji dening Dewan Negara minangka "pabrik militer" kanggo anti epidemi, sing kanthi sampurna nerangake kacepetan lan tanggung jawab Zhoufang.


Wektu kirim: Dec-01-2021