page_banner

Tim Kita

TIM

Tim enom lan energik

SLOGAN TIM IKI

Ronlay.aku iki dudu

 Grace An

Sales Manager

Grace An

Ngormati pelanggan, ngerti pelanggan, terus nyedhiyakake produk lan layanan sing ngluwihi pangarepan pelanggan, lan dadi mitra langgeng pelanggan.

 Joyce Gao

Sales Manager

Joyce Gao

Nganut prinsip kerja kejujuran, standarisasi lan efisiensi, nggunakake layanan kanggo menang pasar, lan entuk kredibilitas karo layanan kreatif, kita bakal kanthi ati-ati nyedhiyakake layanan sing berkualitas, efisien lan cepet marang para pelanggan.

 Mash Hu

Sales Manager

Mas Hu

Enom lan energik, inovatif lan gelem ngadhepi tantangan.Nduwe rasa tanggung jawab sosial sing apik lan gelem nyumbang kanggo industri medis.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?