page_banner

Proses Produksi

RonglaiMedical duwe pabrik 50000-100000 kothak meter kanthi nilai output taunan 33,6 yuta pasangan.Kita duwe peralatan lengkap lan teknologi produksi standar, lan bisa nyedhiyani saben customer karo produk ndhuwur.

1. Proses ngresiki cetakan

2. Proses koagulan

3. Proses rendhem lateks

4. Proses coating

5. Proses tank leaching

6. Proses Demoulding

7. Proses kimia pasca-sulfur